Den bästa julklappen är här!

Nu släpper vi årets säsongskort till Saltsjöbadens KonstsnöArena och missa inte chansen att köpa just ditt kort innan den 24 december med 200 kronor i rabatt. Ditt julpris nu är 1.295 kronor (ordinarie pris 1.495 kronor). Köp här.

Saltsjöbadens Konstsnöarena hittar du bara 1,7 mil från centrala Stockholm ute mot kusten i Nacka Kommun. Vintern 2017/18 slår vi upp portarna till 2,5 km elbelysta längdskidspår och till vår hjälp har vi fyra snökanoner, egen pistmaskin och vatten/el nedgrävda i marken allt för att skapa effektiv snöproduktion.

Vi skall erbjuda dig skidspår i toppklass med högsta möjliga spårkvalité och skidupplevelse.

Arbetet inleds i slutet på veckan när all utrustning kommit till Saltsjöbaden och vår grävare står redo att köra igång. Det är ett stort team bakom projektet och målet är att vara redo kring jul- och nyår.

Vi ses väl i spåret i vinter?