Pistmaskinen är startklar och elcentralen på plats

I veckan installeras nu de sista detaljerna kring eldragningen till vår nya elstation som är placerad i anslutning till första tee på golfklubbens 18-hålsbana. Då återstår bara det sista steget, att testa allt och det arbetet inleds under påföljande vecka. Så nu är vi snart startklara för säsongen 2018/19.

Nu har vi äntligen efter snart 5 års planering nått vårt första mål – 2,5 km elbelyst konstsnöbädd i Saltsjöbaden med start och mål vid drivingrangen (parkeringen). En stor satsning som varit möjlig tack vare mycket bra samarbete mellan Saltsjöbadens Golfklubb och Saltsjöbadens IF.

Målet nu är en vit jul och lyckas vi med det (om väder och temperaturer tillåter) så är det inte omöjligt att kanske jultomten dyker upp på självaste julafton med överraskningar till barnen…håll ögon och öron öppna.

Missa inte att följa oss på facebook där vi håller alla uppdaterade och den 1 december så öppnar vi försäljningen av årets säsongskort.

16 december – Öppet Hus för hela familjen
Varmt välkomna till en informationsträff i klubbhuset på golfbanan den 16 december klockan 15.00. Då kommer vi berätta om vår barn&föräldrasatsning, barn- och ungdomsträningar samt vilka träningar som finns för oss mer mer seniora. Vi kommer också berätta en hel del om vår anläggning .

Varmt välkomna