Gott Nytt År & vi kämpar på med vädergudarna

Saltsjöbadens Konstsnöarena med Saltsjöbadens IF Skidor och Saltsjöbadens Golfklubb vill önska alla våra skidkompisar ett riktigt Gott Nytt År. Vi ser framemot att träffa er alla på det nya året.

Som ni har sett så kämpar vi nu nästan timme för timme med att starta och stoppa snökanonerna för att nyttja varje tillfälle till minusgrader men vädergudarna spelar oss ett spratt. Vi har inte riktigt lyckats med att få ihop den första slingan pga snöbrist men när man tittar på kommande väderprognos så har vi lite kyla natten till nyårsafton och sen är bästa tillfället onsdag kväll till fredag morgon. Faller detta in så börjar vi preparera skidspår på slinga 1 under fredagen och erbjuder då åkning under helgen.

Vi fortsätter hela tiden med snöproduktion så fort tillfälle ges och vi hoppas verkligen att vi inte skall komma långt in i januari när vi erbjuder 2,5 km preparerade spår.

Ha nu en skön nyårsledighet så ses vi 2019