Nu startar träningen för barn- och föräldragruppen

Barmarksträning för barn- och föräldragruppen (barn i åldrarna 5-8 år) startar nu på söndag den 16 december med träningstid mellan kl. 10-11. Vi samlas vid lilla huset (is-ladan) uppe vid parkeringen på golfklubben.

Vi har ytterligare ett par lediga platser för de barn och föräldrar som skulle vilja vara med och träna längdskidor. Hela idén med träningsformen där barn och vuxna tränar tillsammans är att dels ge föräldrar en inblick i vad barnen lär sig (och kunna hjälpa till där det eventuellt behövs), och dels att det är roligare att träna tillsammans! Fokus på vårt upplägg kommer att vara att ge barn en rolig introduktion till längdskidåkning, men förhoppningsvis kan föräldrar också snappa upp ett och annat tips till hur man blir en bättre längdåkare.

Ta kontakt med Markus Norsted – markus@blacktip.se för mer information. Barmarksträningen övergår till skidträning så snart förutsättningar finns.

VÄLKOMNA