Tips på julklapp – ett säsongskort

På måndag är det julafton och för många svårt att hitta riktigt bra julklappar som faktiskt ger någonting. Vårt julklappstips är enkelt – ge bort ett säsongskort till någon som du bryr dig om. Vad får du för pengarna?

  • Fri åkning under hela säsongen
  • En naturupplevelse och tillfälle till att njuta tillsammans med vänner och familj
  • 2,5 km preparerade spår
  • Elbelysning utmed hela banan
  • Träffa fantastiska funktionärer och ideellt jobbande tjejer och killar från skid- och golfklubben

Här hittar du all information om säsongskort.

Så tveka inte att ge bort en julklapp som betyder något – eller varför inte en till dig själv. Och du på lördag 22 december mellan klockan 10.00-15.00 är sista chansen att kunna hämta ut din spårknapp innan julafton om du vill slå in den i ett paket.

VÄLKOMNA