Barnens Vasalopp 16/2

På lördag smäller det för då arrangerar vi Barnens Vasalopp på Saltsjöbadens Konstsnöarena, en årlig tradition. Saltsjöbadens IF Skidor, Boo Kanot och Skidklubb och Nacka Värmdö Skidklubb är gemensam arrangör.

Anmälan sker på plats mellan klockan 09.30-10.30 och startavgiften är 50 kronor per barn. Alla som är anmälda får efter målgång medalj, dryck och något att äta i vår lilla servering.

Gemensam start klockan 11.00 och här väljer man hur långt man vill åka – ingen tidtagning. Den blåa slingan är 500 meter, gula slingan 1,1 km och den röda slingan är 2,5 km.

Det kommer bli en folkfest med speaker & musik och i anslutning till Barnens Vasalopp är det afterski uppe på golfrestaurangen hos Ammi & Per, öppettiderna är 10.00-16.00. Vinterstudion är igång på TV-apparaterna och det serveras klassisk afterski mat och dryck.

Varmt välkomna till en heldag på Saltsjöbadens Konstsnöarena.