Idag startade vi snökanonerna och julerbjudandet rullar på

Vi satte nytt tidsrekord när vi idag den 30 november startade upp tre av våra fyra snökanoner. Som det nu ser ut enligt våra väderprognoser kommer vi kunna producera snö fram till tisdag. Men så fort kylan dyker upp igen är vi på det. Sen kommer den stora frågan – när kan jag åka skidor på arenan? Svaret på den frågan vet vi mer i mitten av december så håll dig uppdaterad via vår hemsida eller vår facebookgrupp – Saltsjöbadens Konstsnöarena.

Under tiden, missa inte vårt julerbjudande som nu pågår med försäljning av årets spårknapp som gäller hela vintersäsongen 2019/2020. Klicka här för mer information och köp. Just nu bjuder vi på 200 kronor i rabatt om du köper innan jul. Perfekt julklapp till dig själv eller någon som du håller kär.

Du kommer sedan kunna hämta ut årets spårknapp från den 15 december hos GoodBike på Saltsjöbadens Centrum (ligger i SEB:s gamla banklokal vid mitten entrén).

Väl mött på arenan i vinter hälsar skidgänget.