Nyheter i spåret 2019/2020

Inför den kommande säsongen så har vi förberett med några spännande nyheter ute på banan. Vi justerar in och utfarten genom att lägga en dubbelbädd utmed berget på drivingrangen och skapar samtidigt en större yta vid start/mål. När du passerar ”trygga promenaden” halvvägs så har vi förberett en passage som går igenom skogen vilket skapar en härlig skogskänsla och viss kupering. Längst bort vid vändningen så har vi dragit ut en längre sväng så det känns naturligt att fortsätta åka utan avbrott och slutligen påväg tillbaka så drar vi upp spåret efter ”trygga promenaden” direkt höger för att även här skapa viss kupering för att sedan återvända ner mot drivingrangen.

Vi kommer att uppdatera spårkartan på hemsidan men liksom förra året erbjuder vi tre olika slingor, blå, gul och en röd slinga. Vi hoppas du kommer gilla vår nya bansträckning med fler utmaningar på spåret.