Ut och njut i skidspåret

Då är vi igång på allvar och har lyckats fånga de få kvällar och nätter som gett oss minusgrader vilket vi alla är jätteglada över.

På lördag den 8 februari slår vi upp portarna och ni är alla välkomna till vår arena. I skrivande stund räknar vi med att öppna en slinga på totalt 700 meter, två spår ut och två spår hem på en gemensam snöbädd. Högerregeln gäller och det kommer finnas en vändning längst bort.

Visa hänsyn och respekt för varandra så att allas upplevelse blir den bästa.

Spåravgift gäller och den är på 75 kronor för dagkort och för er med säsongskort (spårkort) så är det viktigt att ni har med den synlig under er vistelse på arenan. Vi har ett antal värdar/värdinnor uppe på arenan som kan göra kontroll av spåravgiften. Mer info här kring våra avgifter.