*1 april sista chansen att åka skidor på arenan*    *VILL DU HJÄLPA OSS ATT LYSA UPP ARENAN? BLI EN STOLPSPONSOR*

KÖP DAGKORT

Det är enkelt att köpa dagkort hos oss. Du har tre betalningsalternativ att välja på, priset är 80 kronor och gäller samma dag som betalning sker. 

1. Köpa dagkort på nätet. Då är det bara att klicka här så kommer du till vår betalningsportal och kan välja att betala med kort eller swish i lugn och ro hemma. Dagkortet gäller samma dag som du har betalt och glöm inte att ta med kvittot du får via mail.

2. Du betalar på plats med swish till nummer 123 069 2921 (uppge namn och födelseår i meddelandefältet). Dagkortet gäller samma dag som du har betalt. För snabbare hantering finns också QR-kod tillgänglig.

3. Du kan också välja att betala i vår betalautomat som finns i anslutning till arenan. Du hittar den vid första utslaget på 9-hålsbanan som ligger utmed vägen ca 100 meter innan golfklubbens klubbhus. Här betalar du med betalkort VISA eller MasterCard.  Du erhåller ett kvitto som du skall ha med dig in på arenan. Betalautomaten fungerar som en parkeringsautomat – du får själv trycka in 80 kronor och sedan betala.

Vid kontroll visas överföringen i mobiltelefonen eller kvittot från betalautomaten. Dessvärre får du vid betalning med Swish inget kvitto som redovisar momsen.